Ida Rislöw header
09:48 - 16/04/2012

LATELY PRT.1

Spelat på ELLE/Café och JC-event, På Rodebjer’s butikinvigning, spelat på Miss Voon med Kristin och Michaela, spelat med vänner på Cristian Dinamarca’s EP releasefest, spelat med Moley på Obaren, Åkte till Åre (igen) för att spela på Carlsberg Unbottle med Kristin och Michaela + flertal dj:s.

___________________________________________________________________________

Dj:ing at ELLE/Café and JC-event, At Rodebjer Store Opening, dj:ing with Michaela and Kristin at Miss Voon, dj:ing with friends at Cristian Dinamarca’s EP Release Party, dj:ing with Moley at Obaren, Went to Åre (again) to dj at Carlsberg Unbottle with Kristin and Michaela + other dj’s.

Leave a comment

evelina carlson- 19 April, 2012 at 06:41
ååh! lovely
NEW POST: Articles - Cara Delevingne in the Most Awkward, Insulting Interview Ever
VIEW POSTS - VIEW PROFILE