Ida Rislöw header
06:54 - 12/06/2012

MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M


New H&M-collaboration: Maison Martin Margiela! The collection launches in selected stores worldwide on November 15, 2012.

Leave a comment

Rami- 14 June, 2012 at 08:50
Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig. Hittade inte din mail så jag får kontakta dig här. Mitt namn är Rami Hanna och jag driver bloggen http://bloggar.aftonbladet.se/ramispics/. Jag tänkte göra ett bloggportätt och undrar om du skulle vilja ställa upp. Det går till så att du väljer ut ca. 5 snygga outfits som vi sedan fotar som streetstyle. Sedan gör jag en intervju med dig och lägger ut bloggen. Under fem dagar kommer alla dina streetstyle bilder komma upp på bloggen och självklart länkar jag tillbaka. Låter det intressant? Om det gör det får du gärna kontakta mig. Rami Hanna
Zsú- 12 June, 2012 at 08:09
this is going to be awesome
NEW POST: Articles - Pink Royal Monaco Wedding is a Dream
VIEW POSTS - VIEW PROFILE